Badevægten bliver pakket væk!

Jeg har truffet en beslutning! Mit mål var at have tabt 1 kilo pr 14 dag her i Hormonkuren. Men nu har jeg tænkt mig godt om, og det er  jo slet ikke det som jeg vil bruge Hormonkuren til.

Jo jo bevares, der ER for meget sul på mine sideben, men som udgangspunkt, så er det mine ubalancer i hormonerne  jeg vil arbejde med.  Jeg er jo gået i overgangsalderen, så jeg ved jo fra mine blodprøver at mine østrogen og progesteron niveauer er for lave. Mit kortisolniveau er også for lavt pga. binyretræthed, efter for lang tids stresspåvirkning og det er der jeg vil have det bedre.

Jeg vil ikke bruge tiden på at blive stresset over at vægten ikke lige siger minus 1 kilo, når jeg  kan mærke en klar hormonel forbedring. Jeg vil have det godt i min krop og ikke veje 10 kilo mindre og stadig have det skidt…BUM

Så nu pakker vi skidtet væk og lever efter Hormonkurens anbefalinger, og så tænker jeg at vægten  følger med stille og roligt. Og hvad fik mig til at tænke det? Jo Caroline Fibæk fra Hormonkuren skrev en besked til mig at hun var spændt på at følge mig og se mit midtvejsresultat! Ja midtvejs, og ikke hver anden uge resultat. Så nu får I ikke min vægt at se før om 3 uger hvor vi er midtvejs.

Jeg tror mit mindset er ved at ændre sig.  Jeg er ved at lære at få fokus de rigtige steder. Jeg er en pertentlig person hvor alt skal gøres rigtigt i mindste detalje, men jeg  mister fokus hvis jeg får for mange bolde i luften.  Så nu smider jeg en bold op i luften der hedder Hormonel Harmoni og mon så ikke det andet kommer af sig selv? 🙂

2 thoughts on “Badevægten bliver pakket væk!

  1. Susan says:

    Og målebåndet er meget bedre, men først ved afslutningen af kuren. Du skal vist også finde pyt-knappen frem😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *