Skøn mad og underholdning

I går var jeg i København og fik skøn mad på Pluto med min søde kæreste Thomas. Til forret vaffel med mangalica skinke og manchego creme. Derefter forårsrulle med and, peanut og kokos. Så flæskestegssandwich (som i må tænke jer til da jeg spise dem inden jeg fik taget et billede). Til dessert fik jeg solbær, flødeis, pekannød og chokolade.

 

  

Efter en skøn middag tog vi på Bremen teater til et fantastisk og meget underholdende show; Det skide show, Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra satireprogrammet ‘Den Korte Radioavis’ på Radio24Syv.

Det kan anbefales hvis man er træt af at alt skal være så politisk korrekt og kan klare en god omgang satire og sort humor ***** 5 stjerne fra os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *