Indholdet af denne side KAN virke anstødende for nogen…;)

Puha så skete det. Jeg tog en dyb indånding og steg op på vægten. Lidt en overraskelse, men kunne jo godt mærke at der havde sneget sig nogle ekstra kilo på igen. Vægten siger 75,6 kg…meeeeen jeg havde tøj på,  spist morgenmad, spist frokost, drukket alt for meget kaffe, ikke været på wc endnu….:0 og kunne godt have klippet negle. Nå men det er jo facts; jeg vejer for meget så nu skal der ske noget med vægten de næste 14 uger. Mit mål er 7 kg og drømmen er 10 kg, men jeg tænker det skal være et realistisk mål og det må 0,5 kg om ugen være.

Som opgaven beskrev skulle jeg måle min krop og tage billeder. Her kommer mine FØR billeder. I må vide at det her er vildt grænseoverskridende for mig, men det her er min krop.

  

Sidedeller og badering “Vaya Con Dios”

Jeg vil lave en side hvor man kan gå ind og følge kropsmål og vægt så ikke det kommer op her på indlægsiden. Så hold øje med bloggen med opdateringer. Der vil også komme en side med min kost og træningspas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *