HormonKurens Gratis Miniforløb

Hvis du syntes Hormonkuren virker spændende, og vil kunne hjælpe dig? Så kan jeg anbefale, at du prøver det gratis 3 ugers mini-kursus til Hormonel Harmoni, som er en smagsprøve på, hvad man gennemgår på HormonKurens 14 ugers forløb.Tjek dine hormonelle ubalancer + gratis online foredrag!

Testen er et spørgeskema, som hjælper med at klarlægge, hvor mange symptomer på forskellige hormonelle ubalancer du genkender fra dig selv. HormonTesten kan indikere, om du har hormonelle ubalancer. Ikke kliniske ubalancer eller nødvendigvis sygdomme, men ubalancer, som kan rettes op naturligt i langt de fleste tilfælde. Testen er altså ikke et middel til selvdiagnose, men en rettesnor over tegn på hormonelle ubalancer, som vil gøre det lettere for dig at se, hvor du skal sætte ind med de rette kosttilskud og livsstilsændringer.

  • Er du klar til af få mere energi?
  • En mere effektiv forbrænding?
  • Lettere ved at holde vægten?
  • Blive fri for stress og udbrændthed?
  • Få et mere balanceret humør?
  • Blive fri for hedeture, PMS, PCO, fertilitetsproblemer, smertefulde menstruationer?

Få dit GRATIS minikursus her: http://hormonelharmoni.nu

Læs meget mere om Hormonkuren her: http://hormonkuren.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *