Forårstur til Prag

Jeg var så enormt heldig at min søde søster Tine havde lyst til at invitere mig på denne smukke tur til Prag. Vi fløj tidligt i morges og kom herned til middag, godt trætte da vi ikke havde fået så meget søvn. Så planen var at få checket ind, finde noget frokost og så en “mormor”.        

Vi havde regnet med at skulle nyde forårsvejret udenfor, men må erkende at den sibiriske kulde også har ramt Prag. Men det skal ikke ødelægge den gode stemning. På med tophuerne og afsted i byen for at finde frokost. Vi fik anbefalet denne lokale restaurant  “U Balbínů” . Helt igennem fantastisk autentisk tjekkisk mad, hvor de lokale ynder at spise. Vi fik Svinekam i en lækker sauce og kartoffelmos med bacon, samt den totalt oversete og udskældte ROSENKÅL. Og som vores mor ville have sagt “kunne det tygges med øjenbrynene”.

I aften vil vi finde et lokalt sted og spise og så er det nok tidligt i seng, så vi er klar til sightseeing imorgen.

“U Balbínů: http://ubalbinu.cz/?page=main&kde=restaurace&lang=en

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *