Skøn aften i Prag

I aften havde vi besluttet os for at spise på en restuarant med live music. Men efter at have pløjet gaderne tynde efter den, faldt vi over denne lille perle: Pivovar Narodni Brewery. 

         

Vi startede med en lokalt tjekkisk shot, Becherovka, som smagte af kanel. Tænker det må være lidt sundt da kanel har et højt indhold af mangan.  Mangan hjælper vores krop med at nedbryde fedt og kulhydrater, støtter skjoldbruskkirtlens funktion og producerer kønshormoner, regulerer blodsukkeret og er med til at danne bindevæv.
Sååååååååå alt i alt en lille vitaminbombe 🙂

Vi fik stegt  andebryst med kirsebærsauce samt grillede grøntsager. De havde deres eget microbryggeri og vi valgte en semi mørk øl derfra. Man skal vænne sig lidt til deres øl, da de har en lidt “flad” smag.  Det tjekkiske øl er verdensberømt og tjekkerne er det folk i verden, som drikker mest øl. Hele 156 liter pr. indbygger, ung som gammel! Man kan få øl overalt i Prag, selv på morgenmads restauranter. Det smager fantastisk og er billig, så vi har en del øl der skal smages, men jeg sætter dog grænse ved morgenmaden!

Grillet andebryst med kirsebærsauce og stegt kål. Grillede grøntsager og en skøn Semi mørk øl, Czech Lion 13, fra deres eget bryggeri.

Se restauranten her: https://www.pivovarnarodni.cz

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *