Hormonkuren, Modul 2

Modul 2 handler om søvn. Søvn er nemlig helt essentielt for dit hormonsystem, nervesystem og dit immunforsvar. Når du er træt og udkørt, er det helt naturligt, at din krop råber op for at få tilført mere energi. Når du sover for lidt, er din krop faktisk i en nødsituation og så er den altså fuldkommen ligeglad med, at du gerne vil holde den slanke linje – så skal den bare have tilført energi – og det skal være NU! Derfor higer du efter alt, som er sødt og fyldt med tomme kalorier, når du er træt og udkørt.

Vi har fået en guide til bedre og mere søvn, og HormonKurens aftenvisualisering, som jeg lytte til, mens jeg falder i søvn. Vi har også fået en  energi-givende morgenvisualisering, til morgenstunden, eller hvis man har brug for en lille energigivende powernap i løbet af dagen.

        

Da jeg er i Prag med min søster får jeg ikke arbejdet så meget med Hormonkuren i disse dage, men lidt visualisering og god nærende morgenmad bliver det til. God weekend derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *