Novomestsky Pivovar restaurant & brewery

Lidt matte i sokkerne efter en lang dag på sightseeing, endte vi på dette meget roste lokale microbryggeri, Novomestsky Pivovar restaurant & brewery. Her kunne vi vælge en smagsprøve på 4 forskelle øl, som de selv brygger #smagerøl

En light pilsner, mørk, semi mørk og en mouserende  øl. Til mad fik vi kyllingebryst med parmaskinke og spinat. Stegte kartofler og pebersauce, mums det kan klart anbefales, hvis du kommer på disse kanter.

        

Selve restauranten var rigtig hyggelig, med den gamle bryggerstemning, og humle hængende fra loftet. Der var en god atmosfærer på trods af et nabobord, med midaldrende tjekker der havde fået udgangstilladelse af deres koner. Vi fik bøvs, sang og prut men det bidrager vel alt sammen til stemningen 🙂 Godnat fra Prag

        

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *