En helt igennem dårlig fotodag i Prag

Vi har ikke så meget at berette fra Prag idag. Vi startede dagen lidt sløvt med morgen mad, Tine der snubler og hælder en hel Cafe Latte ud over gangarealet på hotellet :)…og jeg grinte først, efter jeg havde spurgt om hun var okay. Lidt pli har man vel.

Forkælelse på Nailsalon

Vi havde en aftale kl 10 ved en lokal Nailsalon til Manicure og Pedicure. Det gik godt og vi fik en rigtig forkælelse formiddag, med nussen om hænder og fødder. Vi må dog påpege, at vi har haft en lidt skidt fotodag. Derfor vil i måske opdage at billederne er lettere retoucheret i dette indlæg.

    

Efter forkælelse i Nailsalonen, tog vi på shopping i det smukkeste solskinsvejr, men med en chill-factor på -15 grader. Det betød mange pauser, og ind i butikkerne for at få varmen. Priserne i Prag er lig de danske butikker, så der var ikke meget at spare. Vi fik købt lidt gaver med hjem til vores familier, og ellers bare ose lidt og prøve at overleve i kulden.

Frokost på TGI Friday

Frokost blev en hurtig beslutning på TG Friday, da det lå tæt på og vi frøs og var trætte. Det var ikke et skidt valg. Vi var lidt mætte at tung tjekkisk mad med øl, så vi gik efter en Jack Daniel’s Burger, med deres  signatur Jack Daniel’s® glaze og topped med sprød bacon og smeltet Monterey Jack ost, med ekstra  Jack Daniel’s® sauce og fritter.


Igen har vi valgt en lettere retouchering, da vi ser lidt mere end slidte og voldsomt overvægtige ud.

Da energiniveauet har været lidt i bund idag, valgte vi drinks til maden i stedet for øl.


BARBADOS ROM PUNCH
Caribbean rom, mango pure, passion frugt pure, jordbær, frisk lemon og lime juice, Sprite®, Angostura.

Og desserten blev i flydende form…


DOUBLE BERRY LONG ISLAND ICED TEA
Finlandia® Vodka, Bombay® Gin, Bacardi® Rom, Triple Sec, pomegranate syrup, Sprite®, blueberries.


Igen en lettere retouchering …

Vi har besluttet, at slutte en skøn søster getaway, med afslapning og takeaway på værelset. Der er ikke energi til mere og kulden vinder denne runde. Turen går tilbage til Danmark imorgen tidlig,  skål og godnat fra Prag.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *