Tilbage til virkligheden, savnede mine piger

Vi ankom i Danmark kl 12 igår efter nogle daglige dage i Prag. Det var som sagt hundekoldt, men i godt selskab betyder vejret ingen ting. Jeg fik lidt et wake-up call, da jeg søndag godt kunne mærke, at min krop ikke havde det så godt. Efter vi havde shoppet og spist, vidste jeg godt hvad klokken havde slået. Jeg kunne stort set ikke gå til sidst, og havde bare så ondt alle steder. Hej til Fibromyalgi 🙂 sådan er det næsten altid, når jeg tror jeg er en fandens karl, så bliver jeg lige banket tilbage til ground zero. Jeg fik slæbt mig hjem på hotellet, og min søde søster lavede kaffe til mig. Serverede cola, vand og gav mig piller mens jeg lå vandret, tak for det søs, elsker dig. Vi fik ikke købt take-away, men spiste resten af chokoladen vi havde købt dagen forinden, og først sent på aftenen kunne jeg rejse mig fra sengen.

Mandag morgen var jeg nogenlunde kørende, men kunne godt mærke, at jeg absolut ikke skulle prøve på at overskride mine grænser. Vi havde gudskelov lufthavnstransfer, så vi blev kørt fra hotel, direkte til lufthavn. Flyturen gik fint, og så var det bare hjemad. Var fuld stædig knust da jeg kom hjem, men hvor havde jeg dog savnet min kæreste og mine børn. Hentede Ida fra børnehave, og at se hendes gensynsglæde, var bare det hele værd, på trods af jeg følte jeg havde fået tærsk med en våd avis. Min store datter Julie, kom først senere hjem fra sit studie i København, men elsker at se hendes glæde og  bliver overfaldet af hendes snakken og fortællinger, som havde jeg været væk i flere måneder. #elskerminepiger

Ida har været til gymnastikopvisning med farmand, sin storesøster Alma og formor og farfar i weekenden , og alle lopperne vandt en “Spiselig Guldmedalje” 🙂 Jeg ville godt have været med, men det var selvfølgelig lige den weekend jeg var i Prag. Men far klarede det også så fint, så det var kun for min egen egoisme at jeg ville have været der. Godt gået mors lille springbandit 🙂

    

Hormonkuren har været lidt på stand-by, da jeg som sagt har været ude og rejse, blev passiviseret af min fibromyalgi, og det først er idag at jeg er nogenlunde okay. Jeg har kun været semi-ramt denne gang, så er ved at komme på højkant igen. Jeg har fulgt mine visualiseringer, og min plan er at imorgen vil jeg læse min søvn guide igennem, og lave en Afslappende infusion, som man kan drikke kold eller varm igennem dagen, for at berolige nervesystemet.
Derudover vil jeg få handlet ind til at lave en Energi tonic, til hvis man er energiforladt i løbet af dagen, som er lige så let at lave som stempelkaffe. Glæder mig til at komme tilbage på sporet igen efter et lille sidespring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *