Antiinflammatorisk infusion

Jeg startede min morgen, efter at have køre Ida i børnehave, med at lave denne antiinflammatorisk infusion. Jeg har lavet den før, men nu får i den lige igen. Det er en helende infusion fra Hormonel Harmoni og Hormonkuren.

Har du inflammation i kroppen, kan du med fordel drikke den hver dag. Da min Fibromyalgi er en inflammatorisk sygdom, bruger jeg den til at dæmpe symptomer på inflammationer. Jeg drak iden idag som te, sammen med min veninde Stine, som stak hovedet ind her til morgen. Ellers drikker jeg den kold, når jeg tager mine vitaminer om morgenen.

ANTIINFLAMMATORISK INFUSION

2 cm frisk ingefær
3 sorte peberkorn
3-5 cm frisk gurkemejerod
1⁄2 lakridsrod eller tilsvarende skåret lakridsrod
2 blade stevia (kan erstattes med 1 dråbe ydende steviaekstrakt) 1 l kogende vand

Hak alle rødder og urter fint, og overhæld med kogende vand. Lad drikken trække i 2 timer eller natten over. Drikkes varm eller kold og kan nydes dagligt.

GOLDEN LATTE

Da jeg havde gang i hakkeriet, lavede jeg denne Golden Latte til os og den kan klart anbefales. Normalt drikker vi to store kaffe, når vi er sammen, men idag fik vi den antiinflammatoriske Infusion og så denne Golden Latte. Jeg kan med det samme mærke, at jeg ikke får den oppustede fornemmelse i maven, og normalt når jeg er på min 4 kop kaffe på det tidspunkt, så begynder jeg at få uro og sitren i kroppen.

#hormonkuren #greengoddes #helsedrik

Du kan få alle opskrifterne ved at tilmelde dig på Greengoddes

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *