Energi tonic

Er du helt energiforladt i løbet af dagen, så prøv denne drik, som er lige så let at lave som stempelkaffe. Min kæreste og jeg drak den idag, sammen med et stykke Raw chokolade med kokos og vanille….det var lækkert og en skøn eftermiddagssnack. Jeg var nået til det punkt på dagen, hvor snackskabet trak voldsomt i mig, men denne lille kombination gjorde jeg holdt mig i skindet.

Få flere fantastiske opskrifter på Greengoddes og Hormonel Harmoni.

#hormonkuren #greengoddes #helsedrik

 

Energi tonic

1 spsk maté
1 spsk macapulver
1 spsk raw kakaopulver
1/2 l kogt vand, nedkølet til cirka 80 grader 

Hæld mate, maca og raw kakaopulver i en stempelkande, og overhæld med kogt vand. Lad blandingen trække i 10 minutter, inden stemplet presses ned. Sød eventuelt med lidt birkesød eller stevia. Jeg brugte kokospalmesukker, da jeg syntes det smager bedre, og ikke har den samme negative virkning på dit blodsukker, som rørsukker eller stødt melis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *