Når delmålet ikke nåes…:/

Jeg må med bøje mig i støvet, og indrømme at jeg ikke nåede det 1 kg, jeg havde sat mig for. Jeg kan komme med undskyldninger herfra og til månen, men facts er jeg nåede det ikke denne gang.

Vægten siger 75,1 kg hvilket kun er  0,5 kg på to uger. Lidt øv, men ved jo nok godt selv hvorfor udfaldet blev sådan. Efter en fantastisk livsnydende tur i Prag, med skøn mad, chokolade og masser af dejlig øl, har det nok udsat processen en del.

Men som man siger…..op på hesten igen cowboy 🙂 så jeg fortsætter med oprejst pande og cowboyhat.

I modul 3 som vi lige er gået igang med, er det kosten der er fokus på. Fra d.d er det mælkefri, glutenfri, sukkerfri, koffeinfri (undtagen min morgenkaffe)  og alkoholfri (med undtagelse af en god øl i påsken). Ha ha ser lige mine undtagelser eller skal jeg kalde dem undskyldninger 🙂 nå men det skal heller ikke blive for surt. Jeg  tænker det må give lidt på vægttabskontoen, så jeg håber på bedre nyt ved næste vejning om 14 dage.

God dag derude…:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *