Nye vaner, morgenmad

Nu hvor jeg “prøver” at følge Hormonkuren mere slavisk, skal der udforskes lidt med nye råvare.

Jeg er jo meget glad for min ymer med kokosflager og bær, men det er jo en NO-GO med ymer, så jeg fandt dette alternativ. Alpro Mild & Creamy Blåbær, som har en fantastisk smag og cremet konsistens i én plantebaseret yoghurt.

Alpro Mild & Creamy Blåbær

  • 100 % plantebaseret og højkvalitets protein
  • Naturligt lavt indhold af mættede fedtsyrer
  • Naturligt laktose- og glutenfri
  • Alpro sojaalternativer til yoghurt er en kilde til calcium, helt som mælkeyoghurt.
  • Nem at hælde op

Og jeg må sige at jeg er overbevist. Det smagte virkeligt godt og med min sædvanlige topping, bestående at ristede kokosflager fra Urtekram og idag hindbær, følte jeg ikke noget afsavn fra min ymer.

Som skrevet før, så drikker jeg stadigvæk en enkelt “stor” kop kaffe om morgen. Men jeg har skiftet mælken ud med havre- og  mandeldrik. Det smager udemærket, det eneste minus er at man lige skal varme det lidt inden man hælder kaffe i, da det ellers har en tendens til at skille.

….og med min sædvanlige “Heksedrik” og kosttilskud.

#nyevaner #veganmorgenmad #elskerminkaffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *