Min nye foodprocessor

Jeg står nu i mit køkken, med en kop Matche Latte og nyder synet af min nye foodprocessor. Min gamle masken brød sammen, efter 15 års trofast tjeneste og troede jeg kunne klare mig med en blender.

MEN det går jo sket ikke, så idag fløj jeg ud til Point1 og fik denne skønhed med hjem  inden påskeferien. Vi skal have påskefrokost imorgen og der skal den bruges til at rive, hakke, skære og blende. Glæder mig til at vise jer resultaterne af dens arbejde imorgen.

Matcha Latte er et sundt alternativ til den almindelige kaffe latte. Giver både energi og hygge.

Opskrift til 1 person fra Hormonkuren
  • 1 tsk matcha-pulver
  • 2 dl kogt vand, afkølet til max 80 grader
  • Mandelmælk

Hæld matcha-pulver og vand i et glas og rør grundigt eller pisk med et piskeris. Spæd op med mandelmælk. Sød evt. med lidt BirkeSød. Matcha består af de fineste blade fra årets første høst.  Matcha-te er opkvikkende og har en konsistens, som er tykkere end almindelig grøn te. Fordi man drikker bladene med, tilføres kroppen en meget høj dosis af A-, C- og E-vitamin, samt af mineraler og antioxidanter, herunder katekiner.

Godnat Danmark og god påske til alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *