Påskefrokost på Hormonkuren

Idag holdt Thomas og jeg påskefrokost herhjemme. Det var min søster Tine, hendes kæreste Jørgen, min niece Sofie, min nevø Christian, mine døtre Ida og Julie, Julie’s kæreste Ricki (som desuden havde fødselsdag) og hans mor Karina.

    

Det var en nøje planlagt påskefrokost, da jeg var meget indstillet på at kosten fulgte mine guides i Hormonkuren.

Påskefrokost menu
  • Påskelammekølle med hvidløg og rosmarin
  • Lækker opbagt sauce fra lammekølle med fløde (NO-GO for mig)
  • Ølbraiseret svinekæber (Indeholder lidt gluten fra øllet)
  • Indkogt glace af væsken fra svinekæberne
  • Grovmosede kartofler og søde kartofler
  • Blomkålstabouleh med figner, abrikoser, springløg, sesam, solsikkekerner og mandler samt en god olie


Halvspist ølbraiseret svinekæber med glace, grovmosede kartofler og blomkålstabouleh. (Jeg må blive bedre til at huske at tage billeder inden jeg spiser).

Til dessert fik vi en forsøgskage som jeg brugte mine fine foodprocessor til at lave.


Ida, Julie og fætter Christian, tossede unger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *