Welness efter en hård påske

Så starter vi på en frisk igen, efter en påske med arrangementer hver dag. Ida skulle i børnehave og hun glædede sig til at være sammen med hendes bedste kammerat, Malou. Jeg selv skulle til frisøren. Jeg har længe trængt til at blive klippet, og få lavet striber så de grå lokker gemmes lidt af vejen 🙂 Jeg var nede hos min sædvanlige frisør Bibi Hairdesign, som er en dygtig og rigtig hyggelig frisør. Kan varmt anbefale hende og hun sørger altid for at jeg forlader salonen glad og tilfreds.

Puha mit hår lignede godt nok en høstak, men nu er der kommet styr på lokkerne 🙂
        

Efter frisør var det hjem og hente en træt Ida. Første dag i børnehave efter ferien er altid hård. Så kom far hjem og jeg havde meldt mig på meditation i MultiMotion så det skulle prøves af. Og det var helt igennem fantastisk. En halv time fra klokken 16:30-17:00 med beroligende og afstressende chanting. Jeg er ved at blive lidt vild med meditation, så det bliver klart en fast del af mit tirsdagsprogram. Jeg kan virkelig mærke mit kortisolniveau falder, og jeg kommer helt ind og mærker mig selv. Det er noget af det,  jeg har manglet i min træning før hen. Jeg har overhørt alle signaler fra min krop, og bare kørt på og stresset mit hormonsystem. Nu har jeg rystet posen, og nu står den på yoga, meditation og pilates så jeg kan få ro på mit system, og forhåbentlig opnå de mål jeg gerne vil, og nære min krop i stedet for at stresse den.

Aftensmad var idag glutenfri Karbonader, blomkål/gulerodssalat med pythoguf og varm kartoffelsalat. Opskriften ligger i mine opskrifter her på bloggen. Det smagte virkeligt godt, og syntes at det begynder at virke nemmere med gluten-, mælke og sukkerfri mad.

Nu er Ida blevet puttet (siddende da hun absolut ikke skulle sove), og nu vil Thomas og jeg gå ud og sidde i vores Vildmarksbad, (Skoldekarret som det også bliver kaldt når det er for varmt) og slutte dagen af, med at blive varmet godt igennem under en stjerneklar himmel.

Godnat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *