Fastfood på Hormonkuren

Igår var det en lidt hektisk dag. Ida var i børnehave , Thomas på job og Julie og jeg var hjemme. Jeg har brugt de sidste par dage, på at finde en rejse til  familien. I år skal vi nemlig på sommerferie med farmor, farfar, faster Jeanne, kusine Isabella, kusine Frida og hendes kæreste Alexander.  Thomas, mig, Alma, Ida, Julie og hendes kæreste Ricki.  Så en mafia på 12 og det var altså ikke helt let at finde. Men det lykkedes efter 2 dage med hovedet begravet i computeren lykkedes det. Vi tager til Korfu, på et skønt lille familiefrevet hotel i en olivenlund.

Ida udnyttede lidt at mor sad med hovedet begravet i computeren, og pyntede os begge med klistermærker.

Vi skulle ind og hente Thomas nye MC ved  Fisker Motorcykler i København.  Det var selvfølgelig midt i myldretiden, så vi var først tilbage i Holbæk kl 17:30 så det betød fastfood. Førhen ville vi nok have hentet en Pizza, men den går ikke længere. Jeg kørte i Føtes og købte en nystegt kylling, salat og glutenfri multikernebrød. Så med lidt god hjemmerørt dressing, rødløg og nødder sidder den lige i skabet.

Bum, så er der serveret med god samvittighed. Øllen er glutenfri, men ikke Alkoholfri . Syntes dog jeg havde fortjent et lille sidespring efter de sidste dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *