Flæskestegssandwich

I går røg der et svin på spyd i gasgrillen. Vi blev enige om at lave flæskestegssandwich, men jeg valgte at spise min “on the rocks”, altså uden brød 🙂

Opskrift

Flæskesteg
  • 1 steg på ca. 1,5 – 2 kg.
  • Salt

Stegen ridses efter, så det når ned til kødet, og gnides godt med salt imellem sværene. Grilles ca 1-1,5 time og lad stegen hvile en halv time inden den skæres

Spidskålsalat
  • 1/2 spidskål
  • 1 pære
  • 1 æble
  • 2 håndfule blåbær
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 håndfuld græskarkerner

Spidskål, pære og æble skæres fint. Hak mandlerne og bland dem sammen med græskarkernerne og blåbær i salaten.

Sursød dressing
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/2 presset citron
  • 1 tsk honning/birkesød
  • 1 tsk økologisk sennep
  • Salt og peber

Bland olie, citronsaft, honning/birkesød og sennep, samt tilsæt salt og peber og hæld den ud over salaten.

Vi spiste det sammen med spidskålsalat, icebergsalat og usødet rødkål. Thomas og Ida lavede rigtige flæskestegssandwich med burgerbolle, steg, rødkål og salat. Mums 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *