Sol og forår haven

Så kom den endelig den længe ventede sol. Vi har nydt det på fuld skrue i haven hele weekenden. Krukker, potter og bede har været under kærlig behandling og har fået et strejf af sommer, med nye blomster og planter.

Jeg har ikke fået blogget så meget, da jeg må indrømme at jeg har været lidt sygdomsramt den sidste uge. Min fibromyalgi har vist sit grimme ansigt og jeg har haft det, som jeg har 40 i feber og smerter i alle led og muskler. Jeg bliver så enormt træt, når jeg skal bruge så meget energi på at holde de smerter ud, så jeg må vende og dreje hver eneste lille overskud, så jeg ikke brænder ud. Jeg bliver så trist når jeg kigger på min lille Ida, og har så dårlig samvittighed, når min energi bare ikke er til at hoppe i trampolin og tumle rundt.

F… FIBROMYALGI!!!

Men livet går jo videre og imorgen er dagen nok bedre tænker jeg….og jeg dør jo ikke af den sygdom, selvom den engang imellem føles sådan. Men for at få nogle gode dage på trods af smerter, så økonomisere jeg meget mit energi niveau. Så jeg planlægger nogle små ting hver dag, så jeg føler at vi får lavet noget sammen uden at det kører mig helt i sænk. Lørdag købte vi planter og blomster sammen med far, som også fik samlet havetrampolinen, så Ida kunne få hoppelysten styret….hun kan hoppe i 1 time i streg 🙂

Thomas skulle på job søndag, så der kunne Ida og jeg bruge dagen på at plante. Vi laver småpauser hele tiden, hvor vi vasker hindbær som vi hygger med på terrassen, med saft og en god kop energigivende macao til moren :). Så planter vi lidt igen og så skal vi lige have et hvil på sofaen med Ipad og et bad osv. Så kommer vi igennem dagen, med kvalitetstid og en godt brugt mor, men ikke en urimelig mor, der skælder ud konstant, fordi overskuddet bare ikke er der. Så vi kom godt igennem en skøn og solrig weekenden og nu er det mandag, Ida er i børnehave og så var der igen overskud til at få blogget lidt.

Imorgen vil jeg få opdateret mine midtvejsresultater, men mangler lige mit målebånd og vægten forbliver pakket væk indtil forløbet er slut. Jeg skal have taget mine test igen, for at se om der forhåbentlig er sket forbedringer, så det glæder jeg mig til at dele med jer. God dag til jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *