Tacoskaller gluten- og mælkefri

Jeg fandt noget lækkert økologisk oksekød idag og vidste vi havde nogle tacoskaller liggende som skulle udryddes. Så måtte jeg lige være lidt kreativ, da jeg jo ikke må få tacoskaller….hm tænke tænke?

Men kan huske en opskrift på grillet ost til en ret jeg før har lavet, så tænkte det måtte da kunne bruges her. Men igen skulle jeg idag prøve med mælkefri ost.

Opskrift

Tacoskaller med mælkefriost
  • 1/2 pakke mælkefri cheddar

Lav to ostecirkler på en bageplade og bag dem i midten af ovnen på 200 grader i ca 5-7 min til de er gyldne i kanten. Lad dem køle lidt og klip cirklerne fri og hæng dem oven en bageform og stil på køl ca. 1 time før brug.

    

    

    

Kødsauce
  • 400 gram økologisk oksekød
  • Tacokrydderi uden gluten

Steg kødet med tackrydderiet og lad det simre imens du skærer løg, salat og det andet tilbehør.

Guacamole
  • 2 modne økologiske avocado
  • 2 fed økologiske hvidløg
  • Citronsaft fra 1/2 økologisk citron
  • 2 spsk mælkefri creme fraiche
  • Salt og peber

Flæk avocadoerne og  pil stenene ud og frigør kødet med en ske. Hvidløgene presses i og mos nu avocadoen sammen med hvidløg og citronsaft. tilsæt cremefraiche og krydder med salt og peber. Husk hvis du ikke servere den med det samme, så læg stenen fra avocadoen i, så bliver den ikke brun 🙂

Tomatsalsa
  • 2 økologiske blommetomater
  • 1/2 hvidløg
  • 1/4 fint hakket økologisk rødløg
  • 2 spsk hakket basilikum
  • Maldon saltflager
  • 1 spsk tidselolie
  • Citronsaft fra 1/2 økologisk citron
  • Peber

Skær tomaterne i små stykker. Bland alle de øvrige råvarerne i, og mos det et par gange med en gaffel. Lad det gerne trække 1 times tid iden servering. Velbekomme…:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *