Torsk og skaldyr på grillen

Her i weekenden har den stort set stået på mad på grillen. Vejret har simpelthen været så fantastisk, så vi ville lave mad uden for. Fredag lavede vi bøffer på grillen, men det fik jeg ikke taget et billede af før jeg havde spist 🙂 sorry.

Nå, men lørdag besluttede vi os for at der skulle fisk på menuen, så vi købte et stor stykke torsk, som vi grillede både lørdag og søndag. Vi havde nogle rejer og jomfruhummer i fryseren, så de røg også en tur på grillen.

Opskrift

Torskefilet
 • 1 her torskefilet på ca 600-800 g.
 • Olie
 • Salt og peber
 • 1 foliebakke

Torsken lægge  en smurt foliebakke, og krydres med salt og peber. Grilles ca 10 min på gasgrillen..

Rejer og jomfruhummer
 • 300 gram tigerrejer
 • 10 jomfruhummer
 • Olie
 • Ramsløg
 • Salt og peber
 • 1 foliebakke

Jomfruehummer renses ved at du tage hovedet af og klipper langs skallen på indersiden. Så flækker du skallerne af og trækker forsigtigt kødet ud i et stykke og holder fast ved halen, så tarmen kommer med ud, da den er virkelig pu-ha 🙂

Rejerne skylles sammen jomfruhummerne og vendes i olie, salt, peber og ramsløg og grilles ca 5-6 min på gasgrillen.

Melonsalat
 • 1 galiamelon
 • 1 romainsalat
 • 1 skalotteløg
 • Sesamolie
 • Citronsaft
 • Sesam
 • Græskarkerner

Salatbladene tages af i hele stykker, skylles og lægges i en cirkel på en tallerken. Løg og melonen skæres i passende stykker og lægges oven på salatbladende. Olie og kerner kommes på til sidst og bum så er det klar til servering.

Vi kogte nogle nye kartofler til, som blev spist med lidt flagesalt og for min kærestes vedkommende en god klat smør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *