Striploin og rodmix på grillen

Jeg fik en træt fisker hjem idag, så jeg besluttede mig for at han skulle fodres godt af, selvom jeg ved han har spist totalt mandemad hele weekenden. Så det blev til striploin med rester fra køleskabet.

Opskrift til 2-3 personer

Striploin
 • 2-3 striploin
 • flagesalt

Tag bøfferne ud fra køl og lad dem ligge ca. 30 min inden de grilles. Salt dem med flagesalt lige iden de kommes på grillen. Steges ca 3-4 min på hver side og lad dem gerne hvile 5-10 min inden du skære i dem.

Rodmix
 • 3 søde kartofler
 • 3 store gulerødder
 • 1 stort løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1/2 bundt grønne asparges
 • Rosmarin
 • Olie
 • Flagesalt
 • Smoked paprika

Skær kartofler, gulerødder og løg. Knæk asparges i små stykker og hak hvidløg og rosmarin fint. Bland det med de øvrige ingredienser og læg det hele i en foliebakke og grilles ca. 20-30 min.

Hvidkålssalat
 • 1/4 Hvidkål
 • 2 Forårsløg
 • 200 g edamame bønner
 • 100 g solsikkekerner
 • 2 appelsiner
 • 2 kiwi

Snit kålen fint og bland det sammen med finthakkede forårsløg, appelsiner og kiwi. Hæld kort kogende vand over edamame bønnerne og dryp dem af i en si og bland dem med solsikkerkerne, og de øvrige ingredienser.

Vi lunede et par glutenfri flutes samt grillede gluten- og mælkefri pølser fra menu med ramsløg og soltørrede tomater. Samtidig var vejret jo bare helt i top, så vi kunne sidde ude og nyde denne skønne sommermad 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *