Weekend med sol og sommer

Imens far har været på fisketur i weekenden, har Ida og jeg nydt et par mor og datter dage sammen. Idag vi var til brunch hos mine venner Gitte og Rene samt Gitte’s datter Mathilde i Solrød ved Jersie strand.

Og jeg må sige at jeg er så begejstret, når man møder op til et veldækket brunchbord, hvor der er tænkt på mig og min hormonkur.

  • Soyayoughurt med solbær, mandler og mørk chokolade
  • Glutenfri boller og pandekager
  • Mælkefri ost og røræg med brunchpølser
  • Cafelatte med mandelmælk samt økologisk appelsinjuice

Vi gik en tur ned til Jersie strand efter mad og Ida havde sagt hjemmefra at hun skulle bade: Med hele kroppen! Jeg tænkte hm…lad os nu se, men Ida badede med hele kroppen. Vandet var okay koldt, men det syntes ikke at betyde noget for Ida. Hun badede sig selv og dukkerne, og rullede sig godt og grundigt i sandet bagefter, hvilket efterfølgende måtte klares med et bad hos Gitte.

Vi sluttede dagen af med en slentretur ned til Paradis is. Tusinde tak Gitte, Mathilde og Rene, for et skøn og meget betænksom dag. det værdsætter jeg rigtig meget.


Ida bader med sine dukker ved Jersie strand.


Svanerne ligger på rede nede ved Jersie strand som er et naturfredet område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *