Mors dag på forskud

Jeg ved godt at vi alle syntes vores egne børn er de smukkeste, sjoveste, sødeste og klogeste, men jeg vil nu gerne fremhæve min store datter Julie. Hun har skabt den smukkeste mors dag for mig idag, sammen med sin lillesøster Ida.

Julie ved at denne tid er svær for mig. Jeg mistede min mor for 6 år siden i år den 16. maj, så ved denne tid begynder jeg at mærke sorgen og savnet rigtig meget. Da Julie ikke kunne komme hjem imorgen, valgte hun derfor at dele dagen med mig idag, og er en fantastisk støtte, på trods af hendes eget savn af sin elskede mormor.

Dagen startede med en skattejagt rundt i hele huset, med små ledetråde til hvad vi skulle lave sammen idag. Der lå skattekort i køleskabet, sandkassen, barskabet osv. Til sidst lå der et kort i soveværelset med en endelig beskrivelse af dagen, samt blomster og det smukkeste hjemmelavede billede, som mine piger har skabt sammen. De har været ude og samle grene og sten her de sidste dage, og Ida har fortalt mig at de laver et brev…:) hun kan ikke holde noget hemmeligt.

Jeg har slet ikke ord for, hvor glad og taknemlig jeg er for de to smukke sjæle som jeg har skabt. Jeg elsker jer piger og vil gå igennem ild og vand for jer.

Julie havde bestilt fisketapas til os, da hun bare er så betænksom at jeg kunne tude. Hun ved at Hormonkuren betyder så meget for mig, og hun ville have vi fik noget gluten-, mælke-, og sukkerfrit og det må man sige vi fik. Vi spiste denne smukke anretning fra Palmes Fisk ved Holbæk strand i det smukkeste vejr.

Vi havde selskab af et andepar som var meget interesseret i vores fisketapas…men ænder spiser da ikke fisk? Totalt blondine spørgsmål 🙂 nå men de fik lidt tang som jeg kunne håndfodre anden med, mens andrikken holdt sig i behørig afstand…tøsedreng.

Vi hyggede os også med friske jordbær og et par slag backgammon, som jeg må bukke nakken og erkende at jeg fik lidt r..fuld 🙂

Dagen sluttede af på Cafe Vivaldi, hvor vi fik en skøn sommerdrink og jeg fik en smule revance over Julie i backgammon. Tusinde tak min engel, for en helt igennem smuk og velplanlagt dag. Jeg har nydt det og du ved hvor meget jeg værdsætter det og dig…jeg elsker dig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *