Er kommet bagud…:-/

Altså vejen til helvede er brolagt med undskyldninger, her kommer min: 

Efter et par hektiske uger med far på fisketur og helligdage med små børn, er jeg ikke kommet så langt med  modul 10 og 11 på Hormonkuren. Idag kommer modul 12 så jeg må nok erkende at jeg må vælge “later” vejen.

Jeg har ikke syndet, men bare ikke haft tid til at få læst og kommet igang med de nye moduler.

Idag drager jeg desuden på Jelling Festival med min søster, så jeg må fortsætte på “Now” vejen fra på mandag.

Puha lidt en lettelse at erkende, at tiden bare ikke har været til det. Føler lidt det stresser mig, hvis ikke jeg lige når tingene, men sådan er det ikke i det virkelige liv med små børn. Jeg har prioriteret Ida og når intentionen om at få lavet noget når hun sover, er mundet ud i en mor der sover kl 21 😂

Så nu vil jeg drage på Fesival, til mine fantadtiske venner, Helle og Donner og nyde noget god musik, det fantastiske vejr og skønne mennesker.

God weekend til jer alle ☀🤟

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *